Якщо у вас зовсім немає часу на приготування, спробуйте зробити цю смачну вегетаріанську пасту. Вам потрібно буде лише відварити спагетті, обсмажити їх на часниковому маслі і посипати рубаною петрушкою і тертим сиром.
Спагеті з часником, пармезаном і петрушкою
Складові:
- 115 г спагеті
- 2 зубчики часнику, тертого або пропущеного через прес
- 2 столові ложки солоного вершкового масла
- 1/4 чашки сиру пармезан плюс для подачі
- 1 столова ложка подрібненої свіжої петрушки (за бажанням)
- сіль і перець за смаком
- ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Закип'ятіть воду в каструлі. Посоліть, додайте спагеті і відваріть до готовності.
- Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте масло. Нагрівайте близько хвилини, поки воно не розплавиться і не спіниться.
- Додайте тертий часник і готуйте до появи аромату, приблизно ще хвилину.
- Вимкніть вогонь і додайте в приготовану пасту, сир пармезан та петрушку, перемішайте.
- Приправте сіллю та перцем, посипте додатковою порцією тертого пармезану і подавайте.
Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" ділився рецептом фаршированої картоплі з беконом. Ми також розповідали, як приготувати пастуший пиріг з м'ясом і квасолею. Крім цього, ми писали, як приготувати гігантський мітбол, фарширований спагетті.
Дивіться відео, як приготувати піцу на хлібі за 5 хвилин: