Лаваш на грилі – чудове рішення для пікніка. Ми розповімо, як приготувати хачапурі з тонкого тіста з сиром сулугуні. Прекрасним доповненням до цієї страви стане вишневий джем.
Хачапурі на грилі
Інгредієнти на 4-6 порцій:
- 500 г сулугуні
- 300 г борошна
- 200 г води
- 50 г вишневого варення
- сіль
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Для тіста змішуємо борошно, воду і трохи солі, можна додати столову ложку рослинної олії.
- Сулугуні і тісто розділяємо на 4 частини.
- Тісто розтягуємо в тонкий лист і обертаємо ним сир, далі обсмажуємо хачапурі з усіх боків на грилі до утворення хрусткої скоринки.
- Їмо відразу, на додаток прекрасно підходять фруктові та ягідні варення.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом хліба з сиром на грилі за рецептом Юлії Висоцької. "Сьогодні" також розповідали, як приготувати плов з баранини на багатті у казані. Крім цього, ми писали, як приготувати свинячі стейки на грилі.
Дивіться відео, як приготувати хачапурі по-аджарськи:
Читайте також: