Проста в приготуванні, багата білком і дуже смачна страва, ідеальна для літніх пікніків. Для зручності креветки можна нанизати на дерев'яні шпажки.
Креветки на грилі в фруктовому маринаді
Інгредієнти:
- 1 стакан гранатового соку
- 2/3 склянки апельсинового соку
- 2 великих зубчики часнику
- 5 см шматок імбиру
- сіль, мелений перець
- близько 1 кг великих сирих креветок
- оливкова олія
ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ
Рецепт приготування:
- Налити в чашу блендера апельсиновий і гранатовий соки. Додати очищені зубчики часнику і нарізаний імбир без шкірки. Збити до отримання однорідного пюре.
- Перелити маринад до пакета із застібкою і додати очищені креветки. Поставити на 45 хвилин до холодильника.
- Розігріти гриль або сковороду гриль, скропити оливковою олією. Викласти креветки в один ряд. Смажити по 1,5 хвилині з кожної сторони. Не пересушити.
Порада: Пам'ятайте, що соковиті і смачні креветки за формою нагадують букву "С". А якщо креветки згорнулися в кільце, це означає, що вони вийшли жорсткими.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом кіша з креветками, лососем і зеленим горошком. Ми також писали, як приготувати смачний салат з креветками і авокадо.
Дивіться відео, як приготувати іспанську паелью з креветками: