I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Рецепт дня: фарширований перець з м'ясом, булгуром і фетою

Готуємо перець з начинкою в духовці

З перців зріжте верхівки, відкладіть в сторону. Видаліть насіння і перегородки. З нижньої частини кожного перцю зріжте по тоненькому шматочку для стійкості.

Фарширований перець з м'ясом і булгуром

Реклама

Складові:

  • 8 великих червоних, жовтих, оранжевих і зелених перців, бажано з хвостиками
  • 830-860 мл курячого бульйону
  • 1,5 ст. булгура
  • 1 ст. ложка оливкової олії
  • 1 середня цибулина (нарізати)
  • 3 зубчики часнику (розім'яти пресом)
  • 450 г яловичого фаршу
  • 280 г замороженого шпинату (розморозити і віджати зайву рідину)
  • 1/2 ст. дрібно нарізаного кропу
  • 1,6 л помідорів у власному соку
  • 1 ст. дрібно нарізаного сиру фета
  • сіль і перець

Рецепт приготування:

  1. З перців зріжте верхівки, відкладіть в сторону. Видаліть насіння і перегородки. З нижньої частини кожного перцю зріжте по тоненькому шматочку для стійкості.
  2. Поставте перці разом з верхівками в мікрохвильову піч на максимум, через 4 хвилини верхівки викладіть на паперові рушники, перці залиште ще на 5 хвилин, потім викладіть на паперові рушники.
  3. У мисці змішайте бульйон з булгуром і готуйте в мікрохвильовій печі на максимумі, не накриваючи кришкою, поки крупа на стане м'якою і велика частина бульйону не вбереться, але не до повної готовності.
  4. У глибокій пательні на середньому вогні розігрійте оливкову олію і підсмажте цибулю і часник до золотистого кольору, часто помішуючи. 1/4 ст. суміші відкладіть. У сковороду додайте яловичий фарш і смажте 6-8 хвилин, помішуючи. Зніміть пательню з вогню.
  5. До фаршу додайте булгур, шпинат, кріп, 1 ст. нарізаних помідорів, 3/4 ст. сиру фета. Нафаршируйте цією сумішшю перець і посипте 1/4 ст. сиру. Накрийте перці верхівками.
  6. Розігрійте духовку до 180 ° С. Вимийте пательню і викладіть сюди решту помідорів, суміш з цибулею, посоліть і поперчіть. Доведіть соус до кипіння, помішуючи.
  7. Розлийте соус в дві середні скляні форми для випічки або в дві 2-літрові каструлі. До кожної ємності покладіть по 4 перці. Одну порцію накрийте фольгою і запікайте в духовці до готовності. Другу – заморозьте.

У кожній порції: 365 калорій, 24 г білка, 45 г вуглеводів, 12 г жиру, 49 мг холестерину, 1220 мг натрію.

Реклама

Готувати після розморожування перець можна в духовці, прикривши кришкою, при 180 ° С 1 годину, потім потрібно зняти кришку і готувати ще 45 хвилин. У мікрохвильовій печі – під кришкою на мінімумі протягом 50 хвилин, потім на максимумі ще 15 хвилин.

На замітку: Швидко і легко прибрати зайву рідину із замороженого шпинату можна, розморозивши його в мікрохвильовці при високій температурі доти, поки не зникнуть кристали льоду (близько 7 хвилин), потім відкинути на друшляк і віджати ложкою.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом рулетиків з перцю з тунцем, зеленню і вершковим сиром. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати грецький салат із картоплею і запеченим перцем. Крім цього, ми розповідали, як приготувати м'ясний рулет з болгарським перцем і сиром.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати фаршировані авокадо:

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти