Такий салат чудово поєднується з м'ясними стравами, приготованими на відкритому вогні, особливо свининою. Він також підійде до смаженої морської риби з зеленню.
Грецький салат з редискою
Інгредієнти:
- пучок салатного листя
- 3 огірки
- 2 помідори
- 8 шт. редису
- 8 маслин
- 100 г фети
- кілька гілочок петрушки
- кілька гілочок базиліка
- сіль, перець
- 3 ст.л. оливкової олії
- щіпка італійських трав
- 1 ч.л. лимонного соку
- 1/2 ч.л. лимонної цедри
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Всі овочі і зелень помити і обсушити.
- Редис, маслини і огірки нарізати тонкими кружечками. Помідор нарізати невеликими шматочками.
- Фету розкришити або нарізати кубиками.
- Застелити тарілку листям салату, зверху розкласти овочі, маслини і сир. Прикрасити гілочками петрушки і базиліка.
- Для заправки змішати оливкову олію, сіль, мелений перець, італійські трави, сік і цедру лимона.
- Полити салат і подавати відразу після приготування.
Нагадаємо, раніше ми ділилися секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Ми також писали, як приготувати яєчний салат з редискою. Крім цього, сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати весняний салат з яєць з анчоусами.
Дивіться відео, як приготувати листковий салат з креветками:
Читайте також: