Цей рулет вимагає багато часу на охолодження, тому краще приготувати його за день до подачі. Петрушку в рецепті можна замінити шпинатом.
Рулет зі свинини з овочами і сиром
Інгредієнти:
- 300 г філе свинини
- половина моркви
- половина цибулини
- невеликий пучок петрушки
- 50 г твердого сиру
- сіль, мелений перець
Рецепт приготування:
- Свинину помити і розрізати на шматки. Пропустити через м'ясорубку разом з цибулею, посолити і поперчити. Перемішати і добре відбити фарш, набираючи його в руку і повертаючи ударом назад. Поставити в холодильник на півгодини.
- Натерти шматочок сиру.
- Очищену моркву натерти, зелень дрібно посікти.
- Постелити на стіл харчову плівку або розрізаний рукав для запікання. Викласти на нього м'ясний фарш у вигляді прямокутника. Товщина шару повинна бути близько 1 смм.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
- Посипати тертим сиром, залишаючи вільне місце по краю. Зверху розподілити моркву і зелень.
- Згорнути все в щільний рулет і добре зав'язати краї.
- Викласти рулет в ємність для варіння на пару і поставити в чашу мультиварки з водою (близько 700 мл). Важливо, щоб рідина не торкалася дна ємності з рулетом. Готувати на пару протягом 1 години.
- Наприкінці проколоти плівку на дні рулету, щоб стік сік. Не знімаючи плівку, остудити рулет спочатку до кімнатної температури, а потім поставити до холодильника на ніч.
- Зняти плівку і розрізати м'ясний рулет на порційні шматки.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як вибрати якісні заморожені пельмені. Ми також ділилися рецептом смачного домашнього бургера.
Дивіться відео, як вибрати безпечне свіже м'ясо: