Запіканка з овочів і курячого філе – чудова страва для обіду. Вам не доведеться готувати гарнір – картопля, гриби і томатний соус відмінно доповнюють курку.
Куряче філе з овочами в духовці
Складові:
- 500 г курячого філе
- 500 г картоплі
- 3 великих помідори
- 300 г печериць
- кілька зубчиків часнику
- сіль, мелений перець
- сушені італійські трави
- свіжа зелень
- оливкова олія
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Часник почистити і дрібно порубати.
- Помідори обдати окропом і зняти шкірку. М'якоть дрібно нарізати.
- Куряче філе помити, нарізати довгими смужками і обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору, посолити.
- Очищену картоплю нарізати кружечками або часточками, гриби – пластинками.
- На дно форми викласти помідори, додати часник і сіль, перемішати.
- Чергуючи, шарами викласти картоплю і печериці. Посолити, посипати італійськими травами. Запікати в розігрітій до 180 С духовці близько 40 хвилин.
- Викласти зверху куряче філе і готувати ще 5-10 хвилин. Перед подачею посипати нарізаною зеленню.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сегодня" також розповідав, як приготувати чахохбілі з курки. Ми також ділилися рецептом ідеальної запеченої курки від колишнього королівського шеф-кухаря.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку: