Якщо ви хочете зробити картопляні дольки дієтичнішими, не обсмажуйте їх у фритюрі, а відваріть в киплячій підсоленій воді протягом 2-3 хвилин.
Запечена картопля з паприкою
Інгредієнти:
- 1 кг картоплі
- 2 ст.л. меленої паприки
- 1 ч.л. сушеного орегано
- рослинна олія
- велика сіль
- мелений перець
- зелень петрушки
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Картоплю почистити і нарізати однаковими шматочками завтовшки не більше 3 см.
- У глибокій сковороді або сотейнику розігріти олію. Швидко обсмажити картопляні дольки до рум'яної скоринки.
- Шумівкою перекласти картоплю на деко і обваляти її в спеціях з усіх боків.
- Запікати в розігрітій до 200 °С духовці близько 30 хвилин, один раз перевернувши. Подавати картоплю, посипавши його дрібно нарізаною петрушкою.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом фаршированої картоплі з сиром, беконом і сметаною в духовці. Ми також розповідали, як приготувати смачну піцу з картопляного тіста.
Дивіться відео, як приготувати смачну картоплю з "секретом":