Якщо ви не знаєте, що робити з багатим урожаєм ревеню, зваріть смачний домашній лимонад з м'ятою. Такий напій просто готується, виходить дуже легким, незвичайним і освіжним. За бажанням ви можете додати в склянку нарізані ягоди полуниці або лохини.
Лимонад з ревенем
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 86 ккал на 100 г
Для сиропу:
- 500 г ревеню
- 125 г цукру
- 1 лимон (сік і цедра)
- 10 г свіжої м'яти
- 200 мл води
Для подачі:
- 1 пляшка газованої води
- Кубики льоду
Дивіться відео з незвичайними рецептами лимонаду:
Спосіб приготування:
- За необхідності очистіть ревінь і наріжте на шматочки однакового розміру.
- Додайте в каструлю цукор, лимонний сік, цедру лимона, воду і м'яту.
- Варіть приблизно 15 хвилин, поки ревінь не стане м'яким. Дайте суміші трохи охолонути, потім пропустіть через сито і збережіть сироп.
Як подавати лимонад
Щоб приготувати лимонад з ревеню, потрібно всього лише додати кілька кубиків льоду, сироп з ревеню і газовану воду за смаком в склянку і перемішати.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сирного пирога з ревенем і безе. Крім цього, ми писали, як спекти полуничний пиріг з ревенем.