I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Рецепт емпанадас з м'ясним фаршем, солодким перцем і вареним яйцем

У начинку цих пиріжків додається попередньо обсмажений фарш

Емпанадас вперше з'явилися в Іспанії. Ці пиріжки, наповнені морепродуктами, м'ясом, сиром, овочами або фруктами, користуються величезною популярністю у всіх країнах Латинської Америки. Вони мають характерну напівкруглу форму і готуються з бездріжджового тіста.

Ми поділимося рецептом ситних емпанадас з начинкою з м'ясного фаршу, варених яєць, смажених овочів і оливок. Їх можна подавати на сніданок або як гарячу закуску.

Реклама

Емпанадас з фаршем

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

Реклама
  • 335 ккал на 100 г

Інгредієнти для тіста:

  • 360 г борошна
  • 1/2 ч.л. солі
  • 170 г вершкового масла (нарізаного кубиками)
  • 1 яйце
  • 125 мл молока

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Змішайте борошно і сіль в процесорі (можна вимішувати руками).
  2. Додайте вершкове масло, яйце і молоко потроху. Змішайте, поки не вийдуть невеликі окремі кульки і тісто стане м'яким і еластичним.
  3. Зробіть кульку з тіста і дайте відпочити 10 хвилин.
  4. Розділіть тісто на дві кульки і розкачайте качалкою два диска.
  5. Кільцем або формою 12 см зробіть маленькі диски, наповніть начинкою і сформуйте емпанадас.
  6. Змастіть яйцем і запікайте в духовці 20-25 хвилин при температурі 190 °С.

Як зробити начинку для емпанадас

Рецепти пиріжків з різних країн
Рецепти пиріжків з різних країн

Складові:

  • 400 г яловичого фаршу
  • 1 невелика цибулина
  • 3 стебла зеленої цибулі
  • 1 невеликий червоний або зелений перець
  • 12 шт. оливок
  • 2 варені яйця
  • Солодка і гостра мелена паприка
  • Кумин
  • Сіль, перець
  • 75 мл яловичого бульйону
  • Рослинна олія – для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. Цибулю і перець дрібно порізати, обсмажити на олії, додати м'ясо, швидко підрум'янити на сильному вогні.
  2. Як тільки м'ясо змінить колір, зняти з вогню, додати спеції, маслини і трохи яловичого бульйону. Посолити і поперчити, перемішати, остудити і прибрати в холодильник на кілька годин.
  3. Перед випічкою додати рубані варені яйця.

Дивіться відео, як приготувати еквадорські пиріжки:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати розтягаї з рибою . Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як зробити янтики з м'ясним фаршем .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти