Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Рецепт фаршированого перцю від учасниці "МастерШеф" Анжели Липської

Анжела готує перець з бринзою та зеленню

Анжела Липська Фото: прес-служба СТБ
Анжела Липська
Фото: прес-служба СТБ

Учасниця проекту "МастерШеф" 8-й сезон на каналі СТБ Анжела Липська вже понад 10 років дотримується вегетаріанської дієти. Хоча вона не їсть м'ясо, кулінарний талант дозволяє їй придумувати оригінальні страви і харчуватися різноманітно. У вересні триває сезон солодкого перцю, тому Анжела поділилася своїм фірмовим рецептом фаршированого перцю.

Перець, фарширований бринзою та зеленню 

Складові: 

  • Перець – 500 г
  • Бринза 300 г (для вегетаріанців – адигейський сир)
  • Зелень: петрушка, кінза або базилік
  • Для панірування: борошно, мінеральна вода, сухарі
  • Перець чорний, чебрець

Рецепт приготування: 

  1. Перці краще вибирати невеликого розміру. Попередньо їх потрібно бланшувати. Робимо начинку: змішуємо бринзу з дрібно нарубаної зеленню. Додаємо чебрець і перчимо.
  2. Фаршируємо бланшировані перці начинкою. Робимо кляр з борошна і мінеральної води. Солимо, перчимо. Обкачуємо перці в борошні, опускаємо в кляр. Потім обвалюємо в панірувальних сухарях. Обсмажуємо на сковороді.
  3. Можна подавати як гарячими, так і холодними.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати фарширований перець за рецептом Асмік Гаспарян. Сайт "Сьогодні" також ділився рецептом гарбузового пудингу від Тетяни Литвинової.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів