I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Рецепт французького цибулевого супу в горщику

Готуємо цибульний суп з сиром в духовці

Французький цибульний суп – це досить густий суп-пюре на м'ясному бульйоні, з грінками, запечений в горщику під сирною скоринкою, іноді з додаванням алкоголю.

Існує і більш легка версія страви – на курячому бульйоні, і вегетаріанська – на овочевому бульйоні або навіть на воді.

Реклама

Французький цибульний суп класичний

Тельці вибагливі в їжі, а французький цибулевий суп досконалий
Тельці вибагливі в їжі, а французький цибулевий суп досконалий

Час приготування:

Реклама
  • 1.5 години

Калорійність:

  • 126 ккал на 100 г

Складові:

  • 800 мл бульйону
  • 800 г цибулі
  • 50 г вершкового масла
  • 5-6 гілочок чебрецю або шавлії
  • 120 г твердого сиру
  • 6 скибочок багета
  • Сіль за смаком

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Почистити цибулю, помити і нарізати кожну цибулину тонкими чверть-кільцями.
  2. У сотейнику на невеликому вогні розтопити вершкове масло і викласти нарізану цибулю. Обсмажити його на дуже слабкому вогні протягом 30 хвилин – за цей час він повинен зменшитися в обсязі і придбати карамельний відтінок.
  3. Влити один стакан бульйону і додати листочки чебрецю або шавлії. Варити, постійно помішуючи, поки бульйон практично повністю не випарується. Потім влити бульйон і варити суп на середньому вогні – до густоти на ваш смак.
  4. В самому кінці посолити і поперчити суп, пор бажанням влити трохи білого сухого вина. Вимкнути.
  5. Накрити суп кришкою і дати йому постояти 15 хвилин.
  6. Тим часом натерти сир на тертці, нарізати багет скибочками і підсушити на сухій сковороді.
  7. Розлити суп по порційних горщиках, присипати кожен сиром, поверх сиру викласти скибочки підсушеного багета, а зверху – знову сир.
  8. Відправити горщики з цибульним супом в розігріту до 180 ° С духовку і запікати, поки сир не розплавиться.
  9. Дістати суп з духовки і відразу ж подавати.

Корисна порада

Якщо у вас немає свіжого чебрецю, ви можете замінити його сушеним. Буде досить 1/2 чайної ложки.

Дивіться відео, як зварити морквяний суп з імбиром:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зварити по-справжньому прозорий бульйон . "Сьогодні" також ділилися рецептом пісного розсольнику з перловкою .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти