Оригінальний рецепт бурякових млинців з начинкою з творожного сиру, червоної риби, зелені або часнику. Їх можна подавати на сніданок або як святкову закуску.
Бурякові млинці з лососем та вершковим сиром
Складові:
- 125 г відвареного буряка
- 100 мл молока
- 90 г борошна
- 1 зубчик часнику
- 1 яйце
- 1 ч. л. оливкового масла
- солі за смаком
Для начинки:
- 250 г рікотти або творожного сиру
- зелень петрушки та кропу
- 1 зубчик часнику
- сіль, чорний перець
- 100 г слабосоленої червоної риби
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Приготувати тісто. У блендері перебити буряк з часником, яйцем, маслом, молоком і сіллю. В кінці додати борошно, ще раз перемішати.
- Розігріти млинцеву сковороду діаметром 24 см, змащену олією, і спекти два млинці.
- Для начинки зелень і часник подрібнити, перемішати з рікоттою.
- Розподілити сирну масу по поверхні млинців рівним шаром. Зверху викласти тонкі скибочки риби. Згорнути млинці в рулети, накрити плівкою й охолодити.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати дієтичні млинці з цільнозернового борошна. Ми також ділилися рецептом пишних оладок на кефірі..
Дивіться відео, як приготувати млинці, не забруднюючи гору посуду:
Читайте також: