Головна Сьогодні

Рецепт кабачковий оладок з кукурудзою і зеленню

Прості оладки з кабачків

Оладки з кабачків – це легка, недорога і швидка страва. Замість кукурудзи ви можете додати свіжий або заморожений горошок або навіть жменю малини.

Для приготування ідеально підійдуть молоді кабачки з тонкою шкіркою. Їх потрібно буде натерти на середній тертці і віджати зайвий сік.

Оладки з кабачків з кукурудзою

Кабачкові оладки
Кабачкові оладки
Фото: freepik.com

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 178 ккал на 100 г

Складові:

  • 120 г кабачків
  • Сіль, перець
  • 1 яйце
  • 1/2 ч.л. розпушувача
  • 3 ст.л. борошна
  • 50 г консервованої кукурудзи
  • Рослинна олія
  • 2 ст.л. сметани
  • Зелень (петрушка, рукола, зелена цибуля)

Спосіб приготування:

  1. Потріть кабачки на крупній тертці і приправте сіллю.
  2. Перемішайте яйце, розпушувач і борошно у великій мисці, приправте чорним перцем.
  3. Зелень помийте і подрібніть.
  4. Вичавіть зайву рідину з кабачка, а потім додайте в тісто кабачки, зелень і кукурудзу.
  5. Змастіть сковороду олією і розігрійте її на сильному вогні. Тоді викладіть на сковороду тісто, сформувавши з нього оладки.
  6. Смажте їх по 1-2 хвилини з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.

Як подавати страва

Викладіть оладки на тарілки і прикрасьте йогуртом або сметаною, а також половинками черрі і зеленню. Подавайте гарячими.

Дивіться відео, як зробити кабачковий мільфей:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом супу з кабачків з в'яленими помідорами . Крім цього, ми писали, як спекти пиріг з кабачками і куркою .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти