Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Рецепт кошиків з листкового тіста з куркою і грибами

Готуємо апетитну гарячу закуску

Корзинки з куркою та грибами
Корзинки з куркою та грибами
Фото: Depositphotos

Тарталетки з листкового тіста з різними начинками – це чудова закуска до будь-якого застілля. Чим наповнити тарталетки ? Та чим завгодно: м'ясом, ікрою, рибою, овочами, сиром, грибами і навіть фруктами. Ми пропонуємо рецепт кошиків з куркою та грибами.

Дивіться відео, як приготувати курячі мафіни:

Тарталетки з куркою і грибами

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 215 на 100 г

Інгредієнти:

  • 900 г готового листкового тіста
  • 700 г курячого філе
  • 600 мл сухого білого вина
  • 3 ст.л. борошна
  • 2 ст.л. масла для смаження
  • 75 г вершкового масла
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 4 зубчики часнику
  • 1 ч.л. сушеного чебрецю
  • 225 г грибів
  • 450 мл жирних вершків
  • Базилік – за смаком
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Філе курки наріжте кубиками. Цибулю дрібно наріжте. Часник роздушіть. Зелень базиліка наріжте. Гриби відварити.
  2. Розігрійте духовку до 200 °С. Розкачайте тісто завтовшки три мм, розділіть на шість частин і викладіть у формочки з високими бортиками. Наколи тісто виделкою. Накрийте кошички папером, засипте бобами і поставте в духовку на 15 хвилин.
  3. Курку обваляйте в борошні. У сотейнику розігрійте масло для смаження з 50 г вершкового масла. Партіями обсмажте курку. Відкладіть, в сотейник влийте вино, доведіть до кипіння і готуйте до випарювання і густоти сиропу.
  4. Поверніть курку в каструлю. Посоліть, поперчіть, додайте вершки і чебрець, млоїте 10 хвилин. Накрийте і тушкуйте до м'якості.
  5. Розтопити масло і обсмажте гриби. Курку змішайте з базиліком і грибами, викладіть в спечені кошички і поставте в духовку ще на 10 хвилин. Подавайте в якості гарячої закуски.

Корисна порада

Якщо ви не хочете використовувати вино, додайте овочевий або курячий бульйон.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати куряче філе з чорносливом . "Сьогодні" також писали, як зробити плов з куркою та яблуками .

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів