Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Рецепт пирога з виноградом від Юлії Висоцької

Оригінальний десерт з мускатним вином і осінніми ягодами

Буханець с виноградом
Буханець с виноградом
Фото: freepik.com

Що може бути краще за чаювання з ароматної домашньою випічкою! Юлія Висоцька пропонує приготувати оригінальний десерт – пиріг з виноградом і мускатним вином.

Дивіться відео, як вибрати смачний виноград:

До такої випічки якнайкраще підійде чай із запашними спеціями і травами.

Виноградний пиріг від Юлії Висоцької

Час приготування:

  • 40 хвилин

Калорійність:

  • 709 ккал на порцію

Інгредієнти:

  • Солодке мускатне вино – 200 мл
  • Вершкове масло – 100 г
  • Цукор коричневий – 150 г
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Лимонна цедра – 1 ч. л.
  • Апельсинова цедра – 1 ч. л.
  • Оливкова олія – 175 мл
  • Борошно – 200 г
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Сіль – 1/4 ч. л.
  • Виноград без кісточок – 200 г
  • Цукрова пудра – за смаком

Спосіб приготування:

  1. У каструлю влити солодке мускатне вино, поставити на вогонь і уварити до 85 мл. Перелити вино в склянку і дати йому трохи охолонути.
  2. Розм'якшене вершкове масло розтерти з коричневим цукром. По одному додати яйця і все перемішати.
  3. У тісто натерти цедру лимона і апельсина, перемішати.
  4. Оливкову олію з'єднати з трохи остиглим вином.
  5. Борошно змішати з розпушувачем і сіллю.
  6. У яєчно-цукрову суміш поступово по 1 ложці додати борошно і вино з маслом, кожного разу ретельно вимішуючи.
  7. Форму для випікання змастити маслом і посипати коричневим цукром.
  8. У тісто додати виноград, все ретельно перемішати. Викласти тісто у форму, зверху прикрасити ягодами винограду.
  9. Випікати в розігрітій до 190 °C духовці 35-40 хвилин. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою.

Корисні поради щодо приготування пирога

  • Масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м'яке.
  • Дуже важливо ретельно вимити фрукти перед приготуванням.
  • Виноград краще взяти без кісточок.
  • Ягоди можна замінити будь-якими фруктами.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати тарт із заварним кремом і виноградом.

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Загрузка...

Популярні статті

Новини партнерів