Для цього апетитного весняного салату потрібні найпростіші інгредієнти: варені яйця, редис, зелений горошок, яблуко і цибуля. Заправляється він сумішшю майонезу, зернистої гірчиці та хрону.
Щоб підвищити хрусткі властивості редиски, потримайте її кілька годин у воді з кубиками льоду. Заодно позбудетеся надлишку нітратів, якими "грішать" ранні парникові овочі.
Яєчний салат з редискою і зеленим горошком
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 56 ккал на 100 г
Складові:
- 6 зварених круто яєць
- 1 банка консервованого горошку
- 1 маленька червона цибулина
- Жменя редиски
- 1 кисле яблуко
- 1 столова ложка майонезу
- 1 чайна ложка французької гірчиці
- 1/2 чайної ложки тертого хрону
- Сіль, перець
Дивіться відео, як смачно приготувати редиску:
Спосіб приготування:
- Яйця наріжте кубиками, редиску – тонкими півкільцями.
- Очищену цибулю і яблука наріжте невеликими кубиками.
- Злийте рідину з банки з горошком.
- Змішайте всі інгредієнти з майонезом, гірчицею і хріном.
- Приправте салат сіллю і перцем за смаком.
На замітку
Перед подачею ви можете посипати салат подрібненою зеленню – петрушкою, кропом або зеленою цибулею.
Нагадаємо, раніше ми писали, як вибрати стиглу і соковиту редиску. "Сьогодні" також ділилися рецептом сирної закуски з редискою і зеленню .