М'ясне суфле – це ніжна і смачна страва для святкового столу. Закуску можна їсти просто так, а можна доповнити соусом, свіжими овочами, зеленню, гарніром або салатом.
З м'ясним суфле виходять відмінні сендвічі, це корисна заміна ковбасі, паштету і копченостями.
М'ясне суфле в духовці
Час приготування:
- 1.5 години
Калорійність:
- 168 ккал на 100 г
Складові:
- 500 г яловичини (наприклад, лопатка)
- 200 г вершкового сиру
- 200 г вершків (10%)
- 1 яйце
- 50 г панірувальних сухарів
- 1 зубчик часнику
- Сіль за смаком
Спосіб приготування:
- М'ясо відварити до готовності в підсоленій воді.
- Нарізати і викласти в чашу блендера з насадкою "Ніж".
- Туди ж відправити вершковий сир, вершки, яйце, панірувальні сухарі, часник. Подрібнити до однорідності. Посолити за смаком.
- Форму для запікання застелити фольгою і викласти фарш.
- Накрити фольгою і запікати при 180 ºС протягом 30 хвилин.
Як подавати суфле
Закуску можна подавати як теплою, так і холодною. У холодному вигляді м'ясне суфле щільніше.
Дивіться відео, як приготувати яловичину по-бургундські:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами суфле з сиру . Крім цього, ми писали, як зробити суфле з печінки .