"Цезар" – один з найсмачніших і популярних салатів, який не вимагає тривалого приготування. Це робить його ідеальним стравою на 8 Березня, адже навряд чи комусь хочеться на свято цілий день поратися біля плити.
Традиційні компоненти "Цезаря" – соковиті листя зеленого салату, густа ароматна заправка та хрусткі часникові крутони. А додавання креветок зробить смак страви більш пікантним.
Салат "Цезар" з креветками
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 77 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Креветки – 100 г
- Салат Айсберг – 50 г
- Сир пармезан тертий – 20 г
- Хліб білий підсушений – 60 г
- Соус "Цезар" – 15 мл
- Оливкова олія Extra Virgin – 15 мл
- Сіль за смаком
- Лимонний фреш – 5 мл
Спосіб приготування:
- Листя салату добре промити і просушити, порвати руками на середні шматочки і приправити соусом "Цезар".
- Викласти на тарілку салатні листя, і ще раз злегка приправити їх соусом і посипати тертим пармезаном.
- Поверх викласти креветки, приправити лимонним фрешем. Прикрасити грінками.
Корисна порада
Щоб смак салату був яскравіше, попередньо обсмажте креветки у вершковому маслі з додаванням часнику і меленого перцю.
Дивіться відео, як приготувати "Цезар" з куркою гриль:
Нагадаємо, раніше "Сегодня" ділилися рецептом салату з креветок з черрі і руколою . Ми також писали, як приготувати пасту з креветками і цукіні .