Фаршировані помідори – прекрасна закуска, яка може бути і самостійною стравою. Помідори можна наповнити різними начинками, наприклад, пікантним салатом з тунця.
Фаршировані помідори
Інгредієнти:
- 10 невеликих помідорів
- 1 банка консервованого тунця шматочками
- 2 яйця
- 2 маринованих корнішона
- 100 г майонезу
- зелень
- сіль, мелений перець
Рецепт приготування:
1. Помідори помити і акуратно зрізати верхівки. Видалити серцевину. Посолити томати всередині і перевернути на тарілку, щоб стік зайвий сік.
2. Варені яйця почистити і натерти на крупній тертці.
3. Консервованого тунця витягти з рідини і розім'яти виделкою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
4. Корнішони і зелень подрібнити.
5. Змішати яйця, рибу та корнішони з майонезом, поперчити і додати зелень.
6. Наповнити помідори начинкою, за бажанням прикрити їх зрізаними верхівками. Подавати закуску холодною.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом тропічного торта до 8 березня. Ми також писали, як приготувати смачні салати до весняного свята.
Дивіться відео, як приготувати вишуканий салат від Олексія Суханова: