Сирники смажать на сковороді, запікають в духовці і готують на пару. Лілія Ребрик, ведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", пропонує зробити тушковані сирники – з кокосовим молоком, фруктами і шоколадом. Це дуже незвичайна і смачна страва, яку обов'язково варто приготувати на сніданок.
Сирники від Лілії Ребрик з шоколадом, кокосом і фруктами
Час приготування:
- 40 хвилин
Складові:
- Сир 20% жирності
- 1 ложка цукру
- 1 яйце
- 2 ложки борошна + ще трохи для обсмажування
Спосіб приготування:
- Змішайте сир з яйцем і цукром за допомогою блендера.
- У готову масу додайте борошно, перемішайте.
- Сформуйте кульки, обваляйте в борошні і обсмажте.
Як зробити соус для сирників
⠀
Коли всі сирники готові – час робити соус. Для нього візьміть:
- 1/2 плитки улюбленого шоколаду (у Лілії – білий шоколад).
- 1 банку кокосового молока – продається в супермаркетах.
- Фрукти або ягоди – за смаком.
Спосіб приготування:
- Поставте сковорідку на маленький вогонь. Викладіть шарами сирники, посипте їх шматочками шоколаду. Зачекайте, поки він розтане.
- Збільшіть вогонь і залийте кокосовим молоком. Як тільки закипить – додайте порізані фрукти. Готуйте ще 1-2 хвилини.
Дивіться відео, як зробити незвичайні бутерброди за рецептом Лілії Ребрик:
Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик ділилася рецептом легкого сирного пирога, а також розповіла, що можна швидко приготувати з авокадо.