Фаршировані печериці – відмінна закуска і досить універсальна страва, адже їх можна готувати з абсолютно різними начинками. Якщо ви любите незвичайні поєднання, приготуйте гриби з сиром горгонзола і медом.
Щоб закуска красивіше виглядала на блюді, вибирайте печериці однакового розміру.
Фаршировані гриби з сиром і медом
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 139 ккал на 100 г
Складові:
- 16 великих печериць
- 100 г рідкого меду
- 400 г сиру горгонзола (кімнатної температури)
- 6 ст.л. оливкової олії першого віджиму
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 180 °С.
- Гриби добре помийте, видаліть ніжку у кожної печериці.
- Влийте трохи меду у виїмку, потім начиніть гриб 1-2 ч.л. сиру.
- Покладіть гриби на деко, посоліть, поперчіть і збризніть оливковою олією.
- Запікайте 10 хвилин.
Корисна порада
Фаршировані гриби можна подавати з часниковими тостами. Щоб їх зробити, підсмажте хліб і натріть його зубчиком часнику.
Дивіться відео, як приготувати пряну свинину з грибами:
Нагадаємо, раніше "Сьогодні" ділилися рецептом пирога з куркою і печерицями. Ми також розповідали, як приготувати грибний суп.