Грейпфрут – дуже смачний і корисний фрукт, особливо для фігури. Пропонуємо вам приготувати на сніданок грейпфрут, але не просто зробити фреш, а запекти його і подати з сиром.
Дивіться відео, як вибрати цитрусові:
Грейпфрут з сиром
Час приготування:
- 10 хвилин
Калорійність:
- 183 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 рожевий грейпфрут
- 100 г зернистого сиру
- Вершкове масло
- Цедра лимона і лайма
- Цукор
- Фундук
- Цукрова пудра
Спосіб приготування:
- Грейпфрут розрізати навпіл (поперек). Видаліть видимі кісточки.
- Викладіть зверху на м'якоть трохи цедри лайма і лимона.
- Посипте цукром, змастіть вершковим маслом і запечіть в мікрохвильовій печі протягом однієї-двох хвилин.
- .На готовий грейпфрут викладіть зернистий сир, прикрасьте фундуком і посипте цукровою пудрою.
Корисна порада
Грейпфрут можна запекти і в духовці або на грилі, але для цього буде потрібно більше часу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сирну запіканку з ожиною . "Сьогодні" також ділилися рецептами запіканки із сиру з яблуками .