Великий піст 2020 розпочався 2 березня і триватиме до 18 квітня. Протягом цього періоду православним не можна їсти м'ясо, птицю, молочні продукти і яйця. Дозволені овочі, фрукти, крупи, бобові, гриби і морепродукти.
Гуморист Євген Гашенко поділився рецептом фірмової пісного страви – тайської рисової локшини з креветками, овочами, соєвим соусом і арахісом. Покроковий процес приготування з відео дивіться нижче.
Пад-тай з креветками від Євгена Гашенко
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 82 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 упаковка рисової локшини
- 2-3 зубчики часнику
- 4 помідори черрі
- 200 г очищених креветок
- 2 шт. цибулі-порею
- 2 болгарських перцю
- 100 г арахісу
- Соєвий соус
- Оливкова олія
- 1 лайм
- Мікрогрін
Спосіб приготування:
- Закип'ятити воду для локшини, відварити за інструкцією на упаковці.
- Часник подрібнити і обсмажити в маслі. Потім додати креветки, готувати хвилину.
- Потім додати половинки помідорів чері, тонко нарізаний перець і цибулю-порей. Злегка обсмажити.
- Додати рисову локшину, перемішати. Заправити соєвим соусом.
- Подавати, поливши соком лайма. Прикрасити подрібненими горішками і мікрогріном.
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити пісні страви з грибів . "Сьогодні" також розповідали, як зробити домашній пісний майонез .