Цей смачний салат зі смаженими грибами, куркою і овочами прекрасно підійде для святкового столу. Він дуже ніжний, насичений і ситний, тому ваші гості його обов'язково оцінять.
Кількість інгредієнтів в рецепті розрахована на одну порцію.
Салат з курки, овочів і маслюків
Час приготування:
- 10 хвилин
Калорійність:
- 296 ккал на 100 г
Складові:
- 100 г курячого філе
- 20 г кореня селери
- 20 г маслюків
- 20 г оливок
- 20 г помідорів
- 20 г сиру
- 20 г майонезу
- 10 г листя салату
Спосіб приготування:
- Корінь селери очистити від шкірки і натерти на середній тертці.
- Оливки розрізати кружечками на три частини.
- Сир натерти, маслюки підсмажити, відварене куряче філе і помідор нарізати кубиками.
Як подавати страву
Всі інгредієнти, крім помідорів, змішати і заправити майонезом. Викласти нижнім шаром помідори, потім весь інший салат.
Дивіться відео, як приготувати салат "Цезар" на мангалі:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати літній салат з інжиром, виноградом і блакитним сиром, а також ділилися рецептом теплого салату з літніх овочів.