Цей десерт – ідеальне поєднання свіжих фруктів, натурального йогурту, домашньої граноли і меду. Він не тільки смачний, але і корисний, тому стане відмінним літнім сніданком.
Замість граноли можна взяти печиво або бісквіт, а йогурт замінити морозивом. Фрукти для парфе підійдуть будь-які на ваш смак.
Парфе з персиком
Час приготування:
- 5 хвилин
Калорійність:
- 98 ккал на 100 г
Складові:
- 2 свіжих або консервованих персика
- 300 г натурального йогурту
- Гранола – за смаком
- Мед – за смаком
Спосіб приготування:
- Налити в келих йогурт, викласти зверху гранолу.
- Полити гранолу йогуртом.
- Викласти на йогурт нарізаний персик.
- Зверху на персик викласти гранолу.
- Полити гранолу йогуртом.
- Потім полити йогурт медом і прикрасити фруктами.
На замітку
За бажанням додати кілька листочків м'яти, а також жменю свіжих ягід.
Дивіться відео, як вибрати корисний йогурт:
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити сирне суфле вдома. Крім цього, Сьогодні.Lifestyle ділилися рецептом торта без випічки з пряників .