Якщо у вас залишилася відварена куряча грудка, є трохи зелені і майонез, обов'язково приготуйте цей салат. Всього три інгредієнти – і у вас вийде дуже смачна страва.
Такий салат можна додавати у сендвічі і брати з собою на пікнік. Хліб підійде будь-який: житній, цільнозерновий, білий або житній, а також чіабатта, багет і круасани без начинки.
Простий курячий салат
Час приготування:
- 40 хвилин
Калорійність:
- 166 ккал на 100 г
Складові:
- 1 середня куряча грудка
- 1 невеликий качан салату ромен
- Кілька ложок майонезу
- Сіль – за бажанням
Спосіб приготування:
- Відварити курячу грудку в підсоленій воді, остудити і нарізати дуже тонкими смужками.
- Помити і обсушити салат, дрібно його нашаткувати.
- Змішати у великій мисці курку, салат і додати майонез.
- Добре перемішати, якщо потрібно – досолити і поставити в холодильник на кілька годин перед подачею.
Корисна порада
Ви можете додати в салат нарізаний дуже дрібними кубиками свіжий огірок або стеблову селеру.
Дивіться відео, як зробити американський курячий салат:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат з куркою та ананасами. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом овочевого салату з горохом нут.