Головна Сьогодні

Рецепт простого рагу з баклажанів з м'ясним фаршем та сиром

Ви можете використовувати пармезан або будь-який інший твердий сир

Рагу з баклажанів з фаршем – прекрасний вибір, якщо ви хочете приготувати смачний обід або вечерю всього за 40 хвилин.

Для рагу найкраще підійде яловичий або баранячий фарш. Щоб зробити страву більш ситною, використовуйте змішаний фарш зі свинини і яловичини, а для дієтичного варіанту візьміть курку або індичку.

Рагу з баклажанів з фаршем

Рагу з баклажанів
Рагу з баклажанів
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 40 хвилин

Калорійність:

  • 145 ккал на 100 г

Складові:

  • 4 баклажана
  • 300 г фаршу
  • 100 г твердого сиру
  • 1 цибулина
  • 2-3 зубчики часнику
  • 3-4 ст.л. соєвого соусу
  • Щіпка розмарину
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Наріжте дрібно цибулю і часник, змастіть велику сковороду олією і злегка обсмажте до золотистого кольору.
  2. Тоді викладіть в сковороду фарш і обсмажуйте, ретельно перемішуючи, близько 5 хвилин.
  3. Поріжте баклажани тонкими смужками або кубиками і викладіть в сковороду.
  4. Тушкуйте, поки баклажани не стануть м'якими.
  5. Тоді додайте соєвий соус, розмарин, сіль і перець за смаком.
  6. Тушкуйте, помішуючи, ще 5-10 хвилин або до готовності.

Як подавати страва

Викладіть рагу на тарілку, присипте зверху тертим сиром і подавайте на стіл. Рагу можна їсти і як гарнір, і як повноцінну страву.

Дивіться відео, як приготувати цукіні з м'ясним фаршем на грилі:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати ікру з баклажанів . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом тушкованих баклажанів .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти