Конвертики з тіста з яблуками і корицею – це просто, швидко і дуже смачно. З їх приготуванням впораються навіть діти, якщо ви допоможете їм нарізати фрукти.
А щоб ще більше скоротити час приготування, візьміть готове листкове тісто – дріжджове або прісне.
Конвертики з яблуками
Час приготування:
- 1 година
Калорійність:
- 280 ккал на 100 г
Складові:
- 200 г вершкового масла
- 6 ст.л. сметани
- 1 склянка борошна
- 2 яблука
- Щіпка кориці
- 2 ст.л. цукру
- Цукрова пудра – для посипання
Спосіб приготування:
- Змішати розм'якшене масло і сметану. Всипати борошно і замісити м'яке, що не липнуче до рук тісто. Поставити його в холодильник на півгодини.
- Яблука розрізати на чотири частини, видалити серцевину, нарізати кожну четвертинку на тонкі поперечні скибочки. Посипати цукром і корицею, перемішати.
- Тісто тонко розкачати і нарізати на квадрати приблизно 10х10 см.
- Зверху викласти яблучну начинку, згорнути конвертом.
- Випікати в розігрітій до 200 ° С духовці приблизно 20-25 хвилин або до золотистого кольору.
- Готові конвертики викласти на решітку, дати трохи охолонути і посипати цукровою пудрою.
Корисна порада
Замість яблук можна використовувати інші фрукти і ягоди, ревінь або щавель, а також сир.
Дивіться відео, як спекти солодкий яблучний хліб:
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити слойки з малиною і білим шоколадом . "Сьогодні" також ділилися рецептом домашнього листкового тіста .