Старомодний фруктовий пунш – дійсно хороша ідея для святкування католицького Різдва. Завдяки яскравому аромату цитрусових він ідеально підходить для зими.
Дивіться відео, як приготувати компот з мандаринів:
Лікер Бенедектін, що входить до складу пуншу – це міцний французький напій на основі спирту, трав і меду. Ви можете замінити його будь-яким іншим лікером на свій смак.
Різдвяний пунш від Джеймі Олівера
Час приготування:
- 5 хвилин + час для настоювання
Інгредієнти:
- 75 мл соку з клементин
- 150 мл лікеру Бенедиктин
- 225 мл шотландського віскі або коньяку
- 300 мл журавлинного соку
- 1 стручок ванілі, тільки насіння
- 1 клементин, тонко нарізаний
- 3 вишні – за бажанням
Спосіб приготування:
- Змішайте всі інгредієнти разом в глечику і поставте в холодильнику на 2-3 годин перед подачею – більше не потрібно, оскільки кислі інгредієнти почнуть впливати на загальний смак пуншу.
- Добре перемішайте і дайте постояти протягом 5 хвилин перед подачею на стіл.
Як подавати фруктовий пунш
Подавайте в великому глечику або мисці, наполовину заповненою льодом.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати гарячий фруктовий пунш . "Сьогодні" також писали, як зробити грог з віскі і прянощами.