Рулет з лаваша з сьомгою, вершковим сиром, салатним листям і солодким перцем – чудова холодна закуска, смачна і корисна. Якщо ви не любите перець, замініть його огірком або помідором.
Дивіться відео, як зробити хрусткі бутеброди з лаваша:
Рулет з лаваша з сьомгою і вершковим сиром
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 194 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Слабосолона сьомга (філе) – 150 г
- Вершковий сир – 150 г
- Лаваш – 1 шт.
- Червоний солодкий перець – 1 шт.
- Листя зеленого салату – 1 пучок
Спосіб приготування:
- Філе слабосоленої сьомги нарізати тонкими шматочками.
- Солодкий перець червоного кольору помити, видалити насіння і перегородки. Нарізати дуже тонкими скибочками.
- Розгорнути лаваш і рясно намазати його вершковим сиром.
- Листя зеленого салату ретельно промити і просушити. Викласти їх на змащений лаваш, а зверху – рівномірно розкласти скибочки солодкого перцю і шматочки сьомги.
- Згорнути підготовлений лаваш у вигляді довгого тонкого рулету. Потім гострим ножем нарізати його поперек на шматочки довжиною 5-6 см.
Як прикрасити роли
⠀
Кожен рол можна зв'язати стеблом зеленої цибулі, а зверху вставити маленьку гілочку свіжого розмарину.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою . Крім цього, ми розповідали, як зробити шпинатний рулет з лососем .