Новий рік у багатьох асоціюється з салатом олів'є . Традиційний варіант складається з докторської ковбаси, варених овочів, яєць і консервованого горошку. Салат також роблять з куркою, вареною яловичиною, язиком.
Дивіться відео, в чому секрет салату олів'є:
Ми пропонуємо незвичний рецепт олів'є – зі слабосоленим лососем, авокадо і червоною ікрою.
Олів'є з лососем
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 94 ккал
Інгредієнти:
- 2 авокадо
- 1 велика морква
- 2 яйця
- 170 г філе малосольного лосося (форелі, сьомги)
- 1 чашка замороженого горошку
- 2 мариновані огірки (не гостра, солодких)
- 2 середніх свіжих огірка
- Майонез (трохи, за смаком)
- Сіль перець
- Кріп
- 3 ст. л. червоної ікри (за бажанням)
Спосіб приготування:
- Моркву, яйця відварити і почистити.
- Горошок розморозити.
- Морква, яйця огірки, рибу і авокадо порізати кубиками.
- Всі інгредієнти змішати в мисці. Поставити в холодильник на 30 хвилин.
- І тільки потім ще раз перемішати, посолити і поперчити за смаком.
Як подавати олів'є
За бажанням можна прикрасити салат червоною ікрою.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати оселедець під шубою . Ми також ділилися оригінальним рецептом салату олів'є від Юлії Висоцької .