Смачні печеньки-валентинки припадуть до смаку всім. Шоколадне печиво у вигляді сердечок за рецептом американської телеведучої Марти Стюарт виходить ніжним, м'яким і дуже ароматним.
Дивіться відео, як приготувати вівсяне печиво без цукру:
Шоколадне печиво у вигляді сердечок
Час приготування:
- 2 години
Калорійність:
- 345 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 3 чашки просіяного борошна, плюс для розкочування
- 1 1/4 чашки несолодкого какао-порошку
- 1/4 чайної ложки солі
- 1/2 чайної ложки меленої кориці
- 1 1/2 чашки (340 г) вершкового масла
- 2 1/2 склянки просіяної цукрової пудри
- 2 великих яйця, злегка збитих
- 1 чайна ложка ванільного екстракту
Спосіб приготування:
- У великій мисці просійте борошно, какао, сіль і корицю. Відкладіть суміш в сторону.
- Збийте м'яке вершкове масло і цукор до пишної маси. Додайте яйця і ваніль, перемішайте міксером.
- Додайте борошняну суміш; збийте міксером на низькій швидкості. Розділіть тісто навпіл; загорніть в пластик. Охолодіть не менше години.
- Розігрійте духовку до 180 °С. На посипаній борошном поверхні розкачайте тісто. Виріжте сердечка і перекладіть на несмазанние листи; охолодіть протягом 15 хвилин.
- Випікайте близько 10 хвилин, не пересушити. Остудіть на решітці і прикрасьте за бажанням.
Як прикрасити печиво
Печиво можна покрити білою, кольоровою або шоколадною глазур'ю, декорувати тематичної кондитерської посипкою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які салати приготувати на 14 лютого . "Сьогодні" також ділилися рецептами кексів на День святого Валентина .