Паста з куркою в вершковому соусі – відмінний варіант для ситного обіду або вечері. Це ніжні шматочки курячого філе, приготовані на сковороді з макаронами і сиром. Такою простою і смачною стравою можна нагодувати всю сім'ю.
Спагеті з куркою і вершками
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 197 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 250 г спагетті
- 400 г курячого філе
- 400 мл вершків
- 100 г твердого сиру
- 2 ст. л. борошна
- 4 ст. л. рослинної олії
- Сіль – за смаком
- Суміш сухих трав – за смаком
- Спеції для курки – за смаком
Спосіб приготування:
- Філе помити і обсушити. Нарізати середніми шматочками, викласти в миску. Посолити, поперчити за смаком, додати куркуму, пряні трави і спеції для курки, перемішати. Додати борошно і ще раз перемішати.
- У сковороді розігріти олію і викласти шматочки м'яса. Смажити, періодично помішуючи, 10 хвилин.
- Влити вершки і тушкувати на повільному вогні під кришкою 10 хвилин.
- Поставити каструлю з підсоленою водою і відварити спагетті.
- У соус з куркою додати тертий сир і добре перемішати.
- Спагеті відкинути на друшляк і додати в сковороду з соусом. Добре перемішати.
Як подавати пасту
Перед подачею страву можна посипати тертим пармезаном і дрібно нарізаною зеленню або полити соусом песто.
Дивіться відео, як приготувати пасту з копченими реберцями:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом вегетаріанської пасти з помідорами чері.