Бутерброди з салатом з тунця – проста і дуже смачна закуска. Для неї кнайкраще підійде тунець, консервований шматочками у власному соку.
Бутерброди з салатом з тунцем
Інгредієнти:
- 200 г консервованого тунця шматочками
- 3 яйця
- 3-4 маринованих корнішона
- 2-3 ст.л. майонезу
- зелень – для прикращання
- мелений перець – за смаком
Для подачі:
- хліб
- салатне листя
- свіжі огірки
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Злити рідину з банки з тунцем, розім'яти виделкою рибу.
- Мариновані огірки подрібнити.
- Яйця відварити круто, остудити і очистити. Потім натерти на крупній тертці або нарізати кубиками.
- Змішати всі інгредієнти салату і заправити майонезом.
- Хліб нарізати скибочками і за бажанням підсмажити в духовці.
- Подавати тости з зеленню, свіжими огірками і яєчним салатом, прикрасивши гілочками петрушки або кропу.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати класичний салат "Нісуаз" з тунцем. Ми також ділилися кращими рецептами салатів з оселедцем.
Дивіться відео, як приготувати салат з мідіями та кальмарами:
Читайте також: