Головна Сьогодні

Рецепт ситного сніданку: як приготувати яєчню в лаваші

Яєчня в лаваші з ковбасою, сиром і помідорами – це дуже просто і смачно

Лаваш на сковороді з яйцем, сиром, ковбасою, помідорами і зеленню – ідеальний варіант для любителів ситного сніданку. Така страва просто готується і виходить дуже смачною.

Начинку для лаваша можна доповнювати різними інгредієнтами на ваш вибір.

Яєчня в лаваші з ковбасою, помідорами і сиром

Яєчня в лаваші
Яєчня в лаваші
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 255 ккал на 100 г

Складові:

  • 1 лист лаваша
  • 200 г ковбаси
  • 2 яйця
  • 3 помідори
  • 70 г твердого сиру
  • Зелень – за смаком
  • Соняшникова олія – для смаження

Спосіб приготування:

  1. Помідори помити, залити на хвилину окропом і очистити від шкірки. Нарізати м'якоть кубиками.
  2. Зелень подрібнити. Ковбасу нарізати невеликими довгими шматочками. Сир натерти на крупній тертці.
  3. На сковороду налити олію. Зверху покласти лаваш. Розбити яйця, посолити, добре збовтати виделкою. Потім додати помідори, ковбасу, зелень і половину натертого сиру. Накрити краями лаваша.
  4. Смажити на слабкому вогні під кришкою до золотистої скоринки. Потім акуратно перевернути, посипати другою частиною сиру. Накрити кришкою і смажити до золотистого кольору.

Як подавати страву

Подавайте яєчню в лаваші гарячою, за бажанням доповнивши будь-якими соусами, свіжими овочами та зеленню.

Дивіться відео, як приготувати конвертики з лаваша з тунцем:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати лаваш з сиром і помідорами на грилі . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом лінивої лазаньї з лаваша .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти