I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Рецепт ситної мусаки з м'ясним фаршем в духовці

Готуємо мусака по-румунськи вдома

Мусака – запіканка з золотистою скоринкою з літніх овочів, перешарованих м'ясним фаршем. Існує безліч рецептів цього блюда, які можуть значно відрізнятися один від одного в залежності від регіону. Ми розповімо, як приготувати мусаку з печених овочів по-румунськи.

Мусака з фаршем в духовці

Реклама

Мусака з овочами в духовці
Мусака з овочами в духовці

Час приготування:

  • 2 години

Калорійність:

Реклама
  • 140 ккал на 100 г

Складові:

  • 400 г м'ясного фаршу
  • 2 баклажана
  • 1 кабачок
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 120 г твердого сиру
  • 3 помідори
  • 2 болгарських перцю
  • 1 ч.л. солі
  • 1 пучок зелені
  • 60 г вершкового масла
  • 1/2 ч.л. чорного меленого перцю
  • 1/2 ч.л. майорану
  • 1/2 ч.л. сушеного базиліка
  • 1 ч.л. сушеного часнику

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Кабачок промити, обсушити і нарізати кружечками. Обсмажити з двох сторін на сухій сковороді.
  2. Баклажани, помідори і болгарський перець запекти в духовці до потемніння скоринки.
  3. Форму для запікання змастити олією, на дно викласти кружечки обсмаженого кабачка.
  4. М'ясний фарш змішати з подрібненою ріпчастою цибулею, нарізаною зеленню, чорним свіжомеленим перцем і сіллю. Рівномірно викласти на кружечки кабачка.
  5. У запечених баклажанів зняти корочку і нарізати на кружечки. У запечених болгарських перців видалити серединку з насінням і нарізати на великі шматочки.
  6. Викласти спочатку кружечки баклажанів, посипати майораном і базиліком.
  7. Потім – скибочки болгарського перцю наступним шаром на баклажани. Посипати сухим часником.
  8. Помідори без шкірки нарізати крупно і розкласти разом з шматочками вершкового масла.
  9. Твердий сир натерти на крупній тертці і засипати все зверху останнім шаром.
  10. Духовку розігріти до 180 ° С. Поставити форму в розігріту духовку на 40 хвилин під фольгою. Зняти фольгу і залишити форму в духовці на 5-7 хвилин для утворення сирної скоринки.

Як подавати мусака

Подавайте блюдо гарячим разом зі свіжими овочами та питою.

Дивіться відео, як зробити в'ялені баклажани вдома:

Нагадаємо, раніше ми ділилися секретами приготування грецької мусаки .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти