Оладки з консервованої кукурудзи – чудове рішення для сніданку або перекусу влітку. Зелена цибуля і каєнський перець надають цій страві приємної гостроти.
Кукурудзяні оладки можна подавати разом зі сметаною, кетчупом або грецьким йогуртовим соусом дзадзикі.
Оладки із солодкої кукурудзи
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 209 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 300 г консервованої кукурудзи
- 3 стебла зеленої цибулі
- 3 яйця
- 30 мл молока
- 75 г борошна
- 1/2 ч. л. меленого каєнського перцю
- Олія
- Сіль і перець
Спосіб приготування:
- Покладіть у миску солодку кукурудзу і нарізану зелену цибулю.
- Збийте яйця з молоком і залийте цією сумішшю кукурудзу. Добре перемішайте і приправте сіллю і перцем.
- Просійте борошно з каєнським перцем і також додайте до кукурудзи.
- Змастіть олією велику сковороду і як слід її розігрійте.
- На кожну оладку вам знадобиться приблизно дві столові ложки тіста. Обсмажуйте оладки з обох боків, поки вони не стануть золотистими.
Як подавати страву
Викладіть готові оладки на папір для випічки, щоб позбутися зайвої олії, і подавайте страву на стіл разом зі сметаною і руколою.
Дивіться відео, як законсервувати кукурудзу:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом вітамінного овочевого салату з кукурудзою.