Головна Сьогодні

Рецепт сирного десерту від Лілії Ребрик

Готуємо желейно-сирний торт за рецептом ведучої шоу "Ранок з Україною"

Ведуча Лілія Ребрик. Фото: instagram.com/liliia.rebrik
Ведуча Лілія Ребрик.
Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Телеведуча Лілія Ребрик розповіла, як приготувати смачний і корисний десерт для всієї родини. Він складається з трьох шарів: бісквіта, сирного мусу і фруктового желе.

Десерт із сиру з желе від Лілії Ребрик

Інгредієнти:

  • Яйця – 11 шт.
  • Цукор – 1 стакан
  • Борошно – 1 склянка
  • Сир – 500 г
  • Лимонне і вишневе желе

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Спочатку потрібно спекти бісквіт. Візьміть 4-5 яєць. Збийте білки, потім додайте склянку цукру, потім додайте жовтки і акуратно перемішайте. Потім додайте склянку борошна. Перемішайте все це міксером. Отриману масу вилийте до форми, застеленої папером для випічки. Поставте до духовки, розігрітої до 180 градусів. Через 50 хвилин бісквіт буде готовий.
  2. Далі потрібно зробити сирний корж. Візьміть 500 г сиру. Пропустіть його через м'ясорубку. Додайте два жовтки, цукрову пудру (за смаком) і холодне, але не застигле желе жовтого кольору (трохи менше склянки). Цю масу викладіть зверху на готовий бісквіт і поставте до холодильника.
  3. І ще потрібно зробити третій корж. Візьміть 4 білки, неповну склянка цукру – збийте до піни. Влийте повільно остигле, але не застиглий червоне желе (трохи менше склянки). Плюс половина ложечки швидкорозчинного желатину. Залийте на сирний шар і знову поставте до холодильника. Зверху можна нарізати будь-які фрукти.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати яблучну шарлотку за рецептом Лілії Ребрик.

Дивіться відео, як приготувати сметанник без випічки:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти