Ніжний яєчний паштет з волоськими горіхами і смаженою цибулею – проста в приготуванні і дуже смачна закуска. Його можна подавати разом з хлібом, а також використовувати для наповнення тарталеток або закусочних заварних тістечок. Такий паштет стане в нагоді в якості начинки для сендвічів і тонких млинців.
Яєчний паштет з горіхами і цибулею
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 168 ккал на 100 г
Складові:
- 3 цибулини
- 4 варених яйця
- 100 г волоських горіхів
- 5 зубчиків молодого часнику
- 20 г вершкового масла
- Дрібка солі
- Петрушка
Спосіб приготування:
- Цибулю наріжте і обсмажте на олії.
- Змішайте нарізані яйця і смажену цибулю з волоськими горіхами і часником.
- Додайте м'яке вершкове масло, сіль і зелень.
- Перебийте все в блендері до отримання однорідної маси.
Як подавати паштет з яєць
Чудовим доповненням до паштету стануть тости, свіжий багет, солоні крекери або хлібці.
Дивіться відео, як вибрати яйця в магазині і на ринку:
Нагадаємо, раніше ми писали, як правильно варити яйця, а також ділилися лайфхаком, як швидко очистити яйця від шкаралупи.