Курячі рулети в духовці – смачне, корисне і легке блюдо, безпечне для фігури. В якості начинки для них ми пропонуємо курагу, чорнослив і твердий сир. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить шість рулетиків.
Дивіться відео, як зробити рулет зі свинини з курагою:
Курячі рулети з курагою і чорносливом
Час приготування:
- 1.5 години
Калорійність:
- 157 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 3 курячих грудки
- 12 шт. кураги
- 12 шт. чорносливу
- Сир
- Натуральний йогурт, сметана або кефір
- Сіль перець
Спосіб приготування:
- Курагу і чорнослив залити гарячою водою. Дати постояти півгодини, потім промити і обсушити.
- Потім розрізати курячу грудку вздовж на дві частини, трохи відбити, посолити і поперчити за смаком.
- Викласти на грудку шматочок твердого сиру, курагу і чорнослив. У кожному рулетики має бути по дві кураги і по два чорносливи.
- Згорнути в рулетики, заколоти зубочисткою.
- Викласти в форму для запікання, зверху змастити йогуртом, сметаною або кефіром.
- Запікати в духовці на 200 °С до готовності. Не пересушити.
Як подавати рулети
Перекласти рулети на блюдо і розрізати на порційні шматки. Прикрасити гілочками зелені і подавати з будь-якими гарнірами і соусами на свій смак.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячі рулетики з чорносливом і грибним соусом. "Сьогодні" також ділилися рецептом рулету з індички з базиліком і горіхами.