I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Оселедець під шубою в багеті: рецепт на Новий рік

Незвичний варіант популярного новорічного салату

Оселедець під шубою – салат, який найчастіше готують на Новий рік. Але традиційну страву можна переінакшити, якщо подати її у вигляді закуски. Для цього потрібно помістити всі інгредієнти салату в багет. Так ви отримаєте апетитну закуску, яка обов'язково сподобається вашим гостям.

Дивіться відео, як приготувати "шубу" у вигляді суші:

Реклама

Читайте також:

Оселедець під шубою в багеті

Реклама

Час приготування:

  • 2 години

Калорійність:

  • 177 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 1 багет з гладкою поверхнею (без надрізів)
  • 1 варений буряк середнього розміру (340 г)
  • 200 г вершкового або плавленого сиру
  • 10-20 г ріпчастої цибулі
  • 1 ціла слабосолона оселедець (350 г)
  • Кілька гілочок кропу
  • 10 шт. корнішонів
  • 50 г вершкового масла
  • 2 курячих яйця

Спосіб приготування:

  1. Буряк середнього розміру відваріть до готовності. Остудіть, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Натерту буряк обов'язково відіжміть від соку.
  2. Відваріть яйця, охолодіть, очистіть і натріть на дрібній тертці.
  3. У мисці з'єднайте вершковий сир, яйця і розм'якшене вершкове масло.
  4. Розімніть виделкою, щоб маса стала однорідною. Розділіть сирно-яєчну суміш навпіл по двом мисках.
  5. В одну додайте буряк без рідини. Добре перемішайте.
  6. В іншу сирну частину додайте нарізаний кріп, перемішайте.
  7. Очистіть оселедець від тонкої плівки, голови, плавників і хвоста. Видаліть хребет і всі дрібні кісточки.
  8. Візьміть багет і зробіть розріз уздовж, не прорізаючи його до самого кінця. Розкрийте і видаліть м'якуш, залишаючи стінки товщиною 1 см.
  9. Нанесіть на багет рівномірним шаром бурякову масу, зверху намажте білу сирну масу з кропом.
  10. Посипте дрібно порізаною цибулею. На одну частину багета покладіть філе риби.
  11. Зверху викладіть в ряд доріжку з корнішонів.
  12. Накрийте другою частиною багета і щільно притисніть. Добре загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник мінімум на 3 години.

Як подавати закуску

Наріжте багет на скибочки і подавайте до столу. Закуску можна викласти на салатне листя і прикрасити зеленню.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат "Соняшник" на Новий рік . "Сьогодні" також ділилися рецептами салату "Грибна поляна" .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти