I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Шість секретів приготування ідеального стейка від переможця "МайстерШеф" Івана Мілановича

Тріумфатору восьмого сезону кулінарного шоу краще смакують стейки на пряній олії

Переможцем "МайстерШеф" 8-й сезон став 25-річний білорус Іван Міланович. Він отримав кубок "МайстерШеф", винагороду 500 000 гривень і навчання в паризькій школі Le Cordon Bleu.

У своєму профілі Instagram Іван розповів, як правильно готувати стейки, щоб вони виходили соковитими і смачними. 

Реклама

"Попри мою божевільну любов до морепродуктів, всі друзі і знайомі вважають моїм фірмовим блюдом саме стейки. Буває важко знайти гарну стейкову яловичину, але якщо у вас це вийде, ось кілька лайфхаків", – написав Іван Міланович.

44870603_200189847559594_4194782141576149446_n
Кращі спеції для стейка – перець і розмарин
Фото: instagram.com/milan.i.m
Реклама
  1. Я не люблю важкі маринади. Тим більше найпоширеніші – з майонезом і цибулею! Вони дуже забивають смак самого м'яса. Зазвичай для маринаду я використовую свіжий чебрець, розмарин, оливкову олію і мелений перець.
  2. Важливо працювати з м'ясом дуже ніжно і не розтягувати його. Інакше волокна розповзуться, і стейк буде схожий на відбивну.
  3. Солю м'ясо перед смаженням. Якщо додати сіль до маринаду, вона витягне всі соки.
  4. Налийте олію на сковорідку і киньте кілька гілочок чебрецю, розмарину і пару роздавлених зубчиків часнику. Обсмажте буквально 1-1,5 хвилини і дістаньте. Так спеції віддадуть свій аромат олії, на якій потім смажитиметься м'ясо. Головне, щоб спеції не почали підгорати!
  5. Свіжий розмарин і чебрець зараз продаються в кожному магазині. Якщо гілочки спецій поставити в склянку з водою і прибрати в холодильник, то вони будуть залишатися свіжими до двох тижнів.
  6. Смажу м'ясо я на високій температурі, до золотистої скоринки. А доводжу до потрібного ступеня підсмажування в духовці. Коли відправляєте м'ясо в духовку, покладіть зверху невеликий шматочок вершкового масла. Так стейк буде соковитішим.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом азіатської закуски від учасника "МайстерШеф" Івана Мілановича.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти