В ефірі програми "Смачний ексклюзив" на телеканалі "Україна" Тарас Тополя розкрив свої кулінарні таланти. Соліст групи "Антитіла" показав, як приготувати скумбрію на грилі і салат з помідорів. Співак зізнався, що це його улюблені страви. Покрокові рецепти з відео дивіться нижче.
Скумбрія гриль від Тараса Тополі
Час приготування:
- 20 хвилин
Складові:
- 2 скумбрії
- 1 лимон
- 6 гілочок розмарину
Спосіб приготування:
- У черевце кожної рибини покладіть гілочки розмарину і часточки лимона, зашийте кулінарної ниткою.
- Обсмажте на електрогрилі 10-15 хвилин.
- Подавайте рибу гарячою разом з салатом.
Салат від Тараса Тополі
Час приготування:
- 10 хвилин
Складові:
- 3 жовтих помідора
- 2 червоні цибулини
- 2 гострих перці
- 150 г бринзи
- 100 г кінзи
- 100 г базиліка
- 100 мл оливкової олії
- 75 мл бальзамічного оцту
Спосіб приготування:
- Помідори наріжте великими шматками, цибулю – півкільцями, гострий перець – кільцями.
- Додайте розкришену бринзу і нарізану зелень.
- Заправте оливковою олією і бальзамічним оцтом.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати бургер зі скумбрією. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом паштету з скумбрії.