I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Солодкий уїк-енд: 3 десерти з листкового тіста

Плюс такої випічки – її швидко приготувати і це завжди безпрограшний варіант

Добре все-таки, що тепер можна спокійно купити листкове тісто в магазині та не витрачати на його приготування сили. Адже тепер є час для експериментів, результатом яких стане красива й смачна випічка. Нижче знайдете 3 оригінальних рецепти листкових тістечок з яблуком, конвертів з грушею і торта зі згущеним молоком. І можливо, ці десерти стануть улюбленими, як, наприклад, деякі десерти з дитинства.

Якщо у вас талант до випічки і ви хочете поділитися успіхами з усією країною, беріть участь у конкурсі на найкращий рецепт і вигравайте призи.

Реклама

Листкові тістечка з яблуком

Фото: instagram.com/sveta_nedieta/

Інгредієнти

Реклама
  • Яблука – 4 шт.
  • Листкове тісто – 200 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Какао-порошок розчинний – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Коричневий цукор – 1 ч. л. (за бажанням)
  • Цукрова пудра – 1 ч. л.

Спосіб приготування

  1. Листкове тісто розкачати і розділити на 16 квадратів.
  2. Яблука очистити і розрізати навпіл, вийняти серединку.
  3. Половину квадратиків надрізати в шаховому порядку, щоб вийшла сіточка.
  4. Квадрат змастити яйцем, викласти яблуко. Какао розвести з водою і цукром, полити яблуко. Зверху – сіточку з тіста.
  5. Усе змастити яйцем і злегка посипати коричневим цукром.
  6. Запікати в духовці 35 хвилин за 180 градусів.

Читайте також:

Кошики з листкового тіста з грушею

Реклама
Фото: instagram.com/veracooks_/

Інгредієнти

  • Листкове тісто – 250 г
  • Груша – 1 шт.

Для заливки

  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 100 г
  • Цукор – 50 г
  • Борошно – 20 г
  • Ванільний цукор – за смаком

Спосіб приготування

  1. Грушу нарізати кубиками, викласти в розігріту сковороду, додати цукор і готувати 5 хвилин.
  2. Тісто розкачати, розрізати на квадрати. Помістити у форми для випікання кексів, розрівняти по дну.
  3. В окремій мисці змішати яйце, цукор, ванільний цукор, сметану і борошно.
  4. Наповнити кошики грушею, зверху полити заливкою.
  5. Випікати в розігрітій духовці до 180 градусів 20 хвилин.

Читайте також:

Торт "Поліно"

Фото: instagram.com/ur_alesia/

Інгредієнти

  • Листкове тісто – 400 г
  • Згущене молоко – 1 бляшанка
  • Вершкове масло – 150 г
  • Волоські горіхи – 100 г

Спосіб приготування

  1. Трохи розкачати готове размороженное тісто.
  2. Нарізати на смужки 1-1,5 см (від довжини смужок залежить довжина торта. Важливо, щоб смужки тіста вміщалися на деку). Випікати за 180 градусів до золотистого кольору, дати охолонути.
  3. Згущене молоко і вершкове масло збити.
  4. На харчову плівку покласти кілька столових ложок крему, розподілити по довжині торта.
  5. На крем викласти 3-4 смужки тіста й знову крем, такдоки не закінчаться листкові смужки.
  6. Згорнути торт за допомогою плівки, надаючи форму поліна. Добре притиснути. Прибрати в холодильник на добу.
  7. Готовий торт прикрасити подрібненою в крихту смужкою тіста і подрібненими волоськими горіхами.

Тут знайдете 3 рецепти італійських десертів.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти