Це яскраве рагу ідеально для осені! Блюдо виходить дуже поживним і смачним, а за рахунок імбиру і соусу з перцем чилі воно відмінно зігріває в холодні дні.
Рагу з гарбуза, картоплі та індички
Складові:
- 2 ст.л. рослинної олії
- 1 цибулина
- 600 г філе індички
- 1 кг м'якоті гарбуза
- 1 кг картоплі
- 3 великих помідора
- 4 ст.л. соусу з перцем чилі
- 1 см кореня імбиру
- сіль, мелений перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Обсмажити цибулю на рослинній олії до м'якості. Додати нарізане кубиками м'ясо, гасити, поки воно рівномірно не побіліє.
- Додати очищений і нарізану кубиками картоплю, готувати 5-7 хвилин під кришкою.
- Потім додати кубики гарбуза, тушкувати до майже повної готовності.
- За 5 хвилин до кінця приготування додати очищені від шкірки і нарізані кубиками помідори, соус, очищений тертий імбир, сіль і перець.
- Дати рагу трохи настоятися перед подачею.
Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" ділився рецептом курячих грудок по Дюкану. Ми також розповідали, в чому полягає різниця між сирами брі та камамбер. Крім цього, ми розповідали, як приготувати шашлички з індички в імбирному маринаді.
Дивіться відео про користь і шкоду гарбуза для здоров'я людини: