М'ясний рулет – безпрограшна святкова закуска . Гриби і сир ідеально підходять в якості начинки до цієї страви.
Дивіться відео, як приготувати пряну свинину з грибами:
Рулет потрібно укладати на матову поверхню фольги і загортати так, щоб зверху була дзеркальна сторона. Незадовго до готовності фольгу слід зняти, щоб м'ясо підрум'янилося.
Свинячий рулет з грибами і сиром
Час приготування:
- 2 години
Калорійність:
- 242 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 кг свинячої шиї або корейки без кістки
- 250 г грибів
- 100 г твердого сиру
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- Сіль перець
- Олія
- Вершкове масло
Спосіб приготування:
- Зробити уздовж всього шматка м'яса глибокий надріз до половини товщини шматка. Потім зробити надрізи праворуч і ліворуч, також не розрізаючи шматок, а залишаючи стінки товщиною 7-8 мм. Розгорнути шар м'яса, відбити і натерти сіллю, перцем і пропущеним через прес часником.
- Гриби розрізати на четвертинки і пасерувати до золотистого кольору. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити. Перемішати з грибами, посолити і поперчити.
- На шар м'яса викласти доріжкою, чергуючи, гриби і нарізану кубиками сир. Згорнути рулет і перев'язати його ниткою або скріпити зубочистками.
- Обсмажити рулет з усіх боків на сильному вогні, перекласти на змащений вершковим маслом деко. Запікати 1.5 години при температурі 180 ° С.
- Коли рулет добре підрум'яниться, накрити його фольгою і довести до повної готовності.
Як подавати рулет
М'ясний рулет можна їсти як холодним, так і гарячим. Подавайте його разом зі свіжими овочами і будь-якими соусами на ваш вибір.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом буженини з розмарином . "Сьогодні" також писали, як зробити класичну буженину зі свинячої шиї .