Свинина по-азійському з перцем чилі, часником і соєвим соусом – швидке і дуже смачна страва. Ідеально, якщо ви приготуєте його в сковороді вок – круглому глибокому китайському посуді з опуклим дном.
Дивіться відео, як приготувати коропа по-азійському:
Свинина по-азійському
Час приготування
- 45 хвилин
Калорійність:
- 303 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 300 г свинини
- 5-6 пір'я шніт-цибулі
- 1/2 цибулини
- 2 перцю чилі
- 2 зубчики часнику
- 1 ст. л. тертого імбиру
- Сіль перець
Для маринаду:
- 1 ч. л. цукру
- 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 1 ст. л. кунжутного масла
- 1 ст. л. рисового вина
Спосіб приготування:
- Свинину нарізати шматочками. Ріпчасту цибулю і шніт-цибуля дрібно порубати. Перець нарізати тонкими кружечками. Часник розчавити пресом.
- З'єднати всі інгредієнти для маринаду і добре перемішати. Замаринувати свинину і залишити на 20 хвилин.
- У сковороді нагріти масло і смажити м'ясо, поки воно не побіліє.
- Додати перець чилі і продовжувати смажити на середньому вогні до м'якості.
- Потім додати імбир, цибулю і часник. Посолити, поперчити і, помішуючи, тримати на вогні ще 3-4 хвилини.
Як подавати свинину
Викласти м'ясо в мисочку, посипати кунжутом і нарізаною зеленою цибулею. Подавати разом з відвареним рисом .
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати свинячий шашлик в маринаді з ківі .