Теплі салати – це не тільки дуже смачно, але і корисно. Ми радимо приготувати ситний осінній салат з буряка , Відвареної курячої грудки і горошку. Він заправляється сумішшю рослинного масла і оцту.
Дивіться відео, як зробити салат з редису і плавленого сиру:
Теплий салат з буряком, горошком і курячими грудками
Час приготування:
- 1 годину
Калорійність:
- 144 ккал
Інгредієнти:
- 1 куряча грудка
- 1 великий буряк
- 1 банка консервованого зеленого горошку
- 1 пучок листя салату
- 2 гілочки петрушки або кропу
- 2 ст. л. яблучного оцту
- 2 ст. л. рослинної олії
Спосіб приготування:
- Курячі грудки відварити в підсоленій воді до готовності і нарізати кубиками.
- Окремо зварити буряк, почистити і також нарізати кубиками.
- З горошку злити зайву рідину. Листя салату порвати. Петрушку дрібно порубати.
- У салатник змішати м'ясо, буряк, горошок, листя салату і петрушку.
- Заправити оцтом і рослинним маслом. Посолити, поперчити і перемішати.
- Подавати салат теплим.
Як зварити буряк для салату швидко
Буряк помити, скласти в каструлю з водою і дати їй покипіти 30 хвилин. Потім рідину злити і поставити буряк під струмінь дуже холодної води на 10-15 хвилин. Температурний перепад доведе буряк до готовності. Всього процес займе близько 40-50 хвилин. Крім того, чистити буряк, зварений таким чином, набагато простіше.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати буряк по-корейськи . "Сьогодні" також ділилися рецептом шведського салата з буряком.