Співачка Тоня Матвієнко взяла участь в ексклюзивній рубриці програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" "Кулінарний батл", де поборолася за перше місце і розповіла, як зробити зі звичайної каші справжній кулінарний шедевр.
Дивіться відео, як приготувати кашу від Тоні Матвієнко:
Відома українська артистка, представниця співочої династії приєдналася до авторської рубрики ведучого програми "Ранок з Україною" Григорія Германа, де розповіла про улюблене сімейне блюдо.
"Люблю, тому що це корисно і швидко! Особливо вранці ми дуже часто готуємо саме це блюдо", – поділилася Тоня Матвієнко в ефірі каналу "Україна".
Співачка зізналася – більше 5 років вміє готувати смачні страви в польових умовах, тому, не боячись конкуренції, поділилася улюбленимрецептом геркулесової каші, для приготування якої потрібно всього три компоненти:
- 200 г Геркулеса
- 100 г сиру з пліснявою дорблю
- зелень
Готувала кашу співачка на багатті, але такий зірковий сніданок можна зробити і в домашніх умовах. А головне, це і справді – смачно, швидко, корисно, але і досить поживно.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати банош за рецептом Григорія Германа.